Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2010 22:01 - Любов и вино
Автор: juliann Категория: Лични дневници   
Прочетен: 686 Коментари: 0 Гласове:
0



 Любовта и виното стоят близо, вървят заедно, подхождат си, допълват се и се заместват не само на празника. Любовта опиянява като вино. Виното пали кръвта като любов. Влюбената жена старее като добро вино - плавно става все по-плътна  красотата `и с годините. Вкусът `и - по-благороден. Богат. Любовта пали пламъчета в очите. Виното също. Любовта оплита мислите, виното не прощава и на езика. Любовта си има характер, виното също. И се държат на положение относно аромат, вкус, цвят, изострят сетивата.  Любовта  има свойството да сдобива с криле, с няколко чаши вино могат да поникнат такива поне за час на глезените. Тя и то допринасят да олекне главата, е, в последствие често и да натежи... Любовта те кара да си тананикаш и подсвиркваш, виното не остава назад. Любовта горчи, истинското вино също. Любовта е виното на живота. И в пряк и в метафоричен смисъл. Ако тя вече си е отишла, достатъчно е да отворите една бутилка вино. И духът на любовта отново витае наоколо. Вдишвате и...

В този ден всеки трябва да празнува любовта , ако не кам близък човек, то към света, към слънцето , към живота, към себе си, въбще кой към каквото си пожелае , защото това единствено всеизпълващо чуство те кара да си жив. 
Любовта събира в себе си всички останали чувства - щастие , тъга , вълнение , самота, възбуда, омраза, трепет , болка - всичко за което се сетите. Любовта може да прощава , само тя има силата да устои и преодолее времето и пространството , да живее докато си жив, че и след теб.

Днес много хора са тъжни , струва ми се ,че тъжните са много повече от щастливите , а защо, защото телевизията ,филмите , рекламите казват, че Любовта се празнува само и точно днес , само с цветя и бонбони ,плюшени мечки и сърца. 
Нее......,  питаите този който обича истински , той ще каже - любовта се празнува всеки ден, всеки миг, 
Аз не съм виждала любимия си човек година и два месеца, вината за всичко е моя , няма да променя нищо скоро, няма как, но въпреки всичко неспирам да обичам, няма да спра, тази любов ми дава сили да продължа напред, да се усмихвам като ми е трудно , да се стопля когато е студено, дава ми сили да живея

Желая Ви да сте влюбени винаги.
Наздраве




Тагове:   вино,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: juliann
Категория: Тя и той
Прочетен: 99930
Постинги: 48
Коментари: 29
Гласове: 129
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930